Vores services

Favrskov Bilpleje har eksisteret siden 2007. Gennem de seneste 10 år har vi udviklet en stor viden og samtidig specialiseret os inden for professionel pleje af biler. For os er det vigtigt, at du er tilfreds, når vi har haft din bil et smut forbi værkstedet. Vi ved, at det hele tæller, og derfor prioriterer vi både høj service, fleksibilitet, kvalitetsprodukter og naturligvis et færdigt resultat, som både vi og vores kunder kan være stolte af.

Vi kender følelsen af ny bil og deler glæden over det sammen med vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på, at det er den følelse, du skal have, når du sætter dig ind i din bil, efter den har været på besøg hos os.

En løsning der passer til dig

Hos Favrskov Bilpleje har vi en lang række forskellige services. På den måde er vi nemlig sikre på, at der altid vil være en service, der passer til den enkelte kunde. Hos os har du altså muligheden for at få en skræddersyet løsning, der matcher dine behov. På den måde betaler du kun for den service, som dig og din bil helt reelt har brug for.

Vi har desuden en lang række forskellige pakkeløsninger, som omfatter både indvendig og udvendig pleje af din bil. Vores pakkeløsninger er tilpasset dine ambitioner. Ønsker du at give din bil den ultimative forkælelse, kan du vælge vores luksuspakke, og hvis sæderne blot trænger til rens og bilen til en støvsugning, kan du vælge vores indvendige pakke.

Gennem vores pakkeløsninger og enkeltydelser er din bil altså sikker på at få lige præcis den pleje, den har brug for, så du får følelsen af ny bil igen. Produkter i høj kvalitet – og respekt for miljøet

Vi har høje krav til os selv. Det gælder både, når vi udfører professionel bilpleje, men også når det handler om de produkter, som vi bruger. For at opnå det bedst mulige resultat bruger vi udelukkendes professionelle produkter af høj kvalitet. Vores produkter kommer blandt andet fra kendte mærker som 3M.

Hos Favrskov Bilpleje tager vi ansvar, og derfor er alle vores produkter desuden gennemtestede og miljøvenlige. Endeligt er alle medarbejdere certificerede i brugen og anvendelsen af vores produkter fra alle leverandører.

Klargøring for bilforhandlere


Vi udfører ikke kun professionel bilpleje for private. Vi tilbyder nemlig også erhvervsservice, og kan altså klargøre biler for bilforhandlere. Også til bilforhandlere arbejder vi med alt inden for indvendig og udvendig pleje af alle typer af biler. Hos os er det muligt at få en attraktiv samarbejdsaftale, hvor effektivitet og fleksibilitet er bærende elementer.

Vi tilbyder altid at hente og bringe bilerne, og gør på den måde samarbejdet fleksibelt og attraktivt for vores kunder. Arbejder du inden for 25 kilometer af Hadsten, tilbyder vi at hente bilen på din arbejdsplads og sætte en lånebil til dig, indtil vi bytter tilbage dagen efter. Derudover tilpasser vi altid vores services til den enkelte opgave, så både bilforhandlere og deres kunders behov bliver matcher på den bedst mulige måde.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Det gælder uanset, om du er privat, eller hvis det drejer sig om en erhvervsaftale. Vi kan altid komme med et uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i den enkelte situation. Du kan kontakte os på telefon 22 25 14 97 eller via mail@favrskovbilpleje.com. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Læs mere om vores forskellige services herunder: