Hos Favrskov Bilpleje er vi specialiseret i professionel pleje af din bil både udvendigt og indvendigt. Vi leverer et godt stykke arbejde i en høj kvalitet, og tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser. Hos os er effektivitet, fleksibilitet og kvalitet i højsædet, og vi sætter en ære i at forkæle både dig og din bil, når du har tid til det.

Vi kan hente din bil på din privatadresse eller virksomhedsadresse, og du kan altid leje en bil af os i mellemtiden.

Vi arbejder med udvendig pleje, som ofte er med til at øge bilens værdi. Vi har samarbejdsaftaler, som kommer dig til gode, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi blandt andet:

  • Vask og rens af dine alufælge og hjulkapsler
  • Vask af motorrum herunder vinylbehandling
  • Vandslibning samt polering af forlygter
  • Fjernelse af flyverust og tjære
  • Buleopretning af små buler

I sidens bund finder du priser på de enkelte ydelser, vi tilbyder.

Kosmetiske reparationer

Derudover udbedrer vi alle former for kosmetiske skader på din bil både udvendigt og indvendigt. Vi finder en løsning på alt lige fra brændemærker og ridser til buler og alle de andre uheldige småskader, din bil måtte komme ud for. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds, da vi altid har kunden i centrum.

Solfilm

Hos os er sikkerhed i højsædet. Det er en af grundene til, at vi tilbyder solfilm af høj kvalitet. Solfilm er en vigtig faktor, når du eksempelvis skal sydpå, da det beskytter børnene på bagsædet mod solens stråler og skarpe lys. Derudover hjælper solfilm også til, at temperaturen i kabinen bliver nedbragt, så dine sæder og dit interiør bliver beskyttet. Vi monterer solfilmen professionelt, og får din bil til at se mere eksklusiv ud samtidig med, at vi forhindrer indkig til bilens indhold.

Kontakt os på telefon: 22 25 14 97 for at høre mere om vores forskellige produkter, så kan vi også finde en løsning, der matcher netop dit behov.

Bilindpakning

pleje

Ved hjælp af bilindpakning kan din bil få en ny farve uden at skulle lakeres. Vi tilbyder, i samarbejde med Europamesteren Jesper Sølager Sørensen, både hel og delvis folieindpakning. Bilindpakning er både relevant for private kunder og erhvervskunder. Vi tilbyder alle tænkelige farver og specialfolier i højeste kvalitet til både reklameskilte eller almindelig indpakning af din bil.

Kontakt os og få et godt tilbud, der er skræddersyet til netop dit behov.

Lakforsegling

Vi lever op til entusiastiske og kræsne bilejeres ønsker om en service, der er veludført, og har høj standard. Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi lakforsegling, som indebærer grundig vask af bilen – herunder dørfalse, kanter og fælge, vinduespolering indvendigt og udvendigt samt polering og forsegling.
Til denne behandling benytter vi 3M produkter, der binder godt til lakken, og giver langtidsholdbar forsegling og en højglansfinish på din bil. Derudover beskytter vores kvalitetsprodukter lakken effektivt mod vand og kalkaflejringer.

Ved lakforsegling udstedes et garantibevis på glansgaranti til nye biler under 1 år, samt til biler der er behandlet inden for 1 år. Glansgarantien kan udbygges op til 6 år såfremt bilen efterbehandles hver 12. måned.

Ud over lakforsegling tilbyder vi også lakkonservering. Denne luksusbehandling indebærer ligeså grundig vask af bilens dørfalse, kanter og fælge samt vinduespolering. Samtidig giver vi din bil vinyl makeup samt dybderensning, polering og topcoat.
Vi tilbyder disse forskellige lakservicer i vores pakkeløsninger, der er skræddersyet til at forkæle netop din bil. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for information og pris for den samlede luksusbehandling.

Enkelte ydelser

Rens og vask af alufælge og hjulkapsler kr. 600,-
Vask af motorrum inklusiv vinylbehandling kr. 400,-
Vandslibning af polering og forlygter kr. 1.000,-
Fjernelse af flyverust og tjære kr. 1.000,-
Udbedring af små buler kr. 1.250,-
Polering af bil med 2i1 Polish inkl. samtlige udvendige punkter i vores ”Sølvpakke” fra kr. 2.650
Maskinpolering af bil i flere steps inkl. samtlige udvendige punkter i vores ”Guldpakke” fra kr. 3.650
Maskinpolering af bil inkl. Keramisk Coating (Puris Jade Quartz) inkl. samtlige udvendige punkter i vores ”Eksklusivpakke” fra kr. 5.500
PYRUS JADE ICE 2 årig holdbarhed (H7) fra kr. 3.500
Pyrus Jade Ice 2 årig (H7 - Coates på begge sider af fælgen) fra kr. 2000
Pyrus Jade Quartz 5 årig (H9 - Coates på begge sider af fælgen) fra kr. 3000

Hos Favrskov Bilpleje er vi altid parat til at hjælpe dig, når du har tid til det. Vi tilbyder både pakkeløsninger og enkelte ydelser.

Kontakt os for yderligere information eller et godt tilbud på telefon: 22 25 14 97. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.