Information til vores kunder

Hos Favrskov Bilpleje er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os, og til det arbejde vi udfører. Derfor er vores informationsniveau altid højt, så vi sikrer os en tillid fra vores kunder – både private og erhvervskunder.

På denne side kan du derfor få information om vores arbejde, produkter og alt det med småt.

Tøm bilen

Når vi får en bil ind på vores værksted, er det vigtigt for os, at vi kan effektive med det samme – og faktisk kan du hjælpe os med at øge vores effektivitet.

I stedet for at bruge tiden på at tømme din bil, vil vi nemlig hellere bruge tiden på at give din bil optimal og professionel pleje. Derfor beder vi alle vores kunder at fjerne løst monteret udstyr. Det kan for eksempel være din GPS, solbiller, penge og CD’er.

Hvis du husker at fjerne alt dette inden indlevering, kan vi igangsætte vores arbejde med det samme. Det skal dog nævnes, at ved bortkomst hæfter køretøjets ejer selv for dette.

Pasningsaftale

Vidste du, at vi hos Favrskov Bilpleje tilbyder fleksible pasningsaftaler? På den måde holder vi din bil skinnende ren både indvendigt og udvendigt, og du slipper for at vente for længe med igen at få følelsen af ny bil, når du sætter dig ind i kabinen, eller når du betragter din bil i indkørslen.

Hos os er fleksibilitet en høj prioritet, og derfor kan vi altid lave skræddersyede pasningsaftaler, der passer nøjagtig til dig og din bils behov.

Lakforsegling

Når dit køretøj får lakforsegling hos Favrskov Bilpleje giver vi 1 års glansgaranti. Derudover giver vi mulighed for at udbygge glansgarantien op til 6 år. Det kræver dog, at bilen bliver efterbehandlet hver 12. måned +/- 14 dage.

På den måde sikrer du dig et længerevarende godt resultat, som både du og vi kan være tilfredse med.

Vi klarer det hele

Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi alt inden for bilpleje og klargøring af alle typer køretøjer. Det gælder både biler, campingvogne, motorcykler, traktorer og entreprenørmaskiner.

Vi skræddersyer tilbud og indsatser, der matcher den enkelte kundes behov, da vi mener, at vi på den måde opnår det bedste resultat, som vi kan være stolte af.