Hos Favrskov Bilpleje kan vi også fungere som ekstern klargører for bilforhandlere. Vi kan igennem vores forskellige services give brugte biler en opfriskning og få dem til at fremstå som nye.

Vi arbejder med alt inden for både indvendig og udvendig pleje af biler, og vi tilbyder tilmed vores forskellige ydelser som pakkeløsninger. Hos Favrskov Bilpleje er vi effektive og ekstremt fleksible. Vi sætter en ære i at forkæle biler, og vi har naturligvis altid kvalitet i højsædet.

Udvendig pleje

Hos Favrskov Bilpleje er vi specialiserede i alle former for pleje af brugte biler. Når vi har udført vores forskellige services inden for udvendig pleje på brugte biler, oplever vi ofte, at det er med til at øge bilens værdi.

Vi tilbyder alt inden for kosmetiske reparationer og lakforsegling. Alle disse ydelser er, som før nævnt, med til at øge bilens værdi. Både fordi ridser, buler og småskader bliver udbedret, men også fordi, at vi igennem lakforsegling kan sikre en højglansfinish på brugte biler. Til behandlingen benytter vi 3M kvalitetsprodukter, der er fremstillet til lakken, og derfor binder godt.

Udover kosmetiske reparationer og lakforsegling tilbyder vi enkelte ydelser som for eksempel:

  • Rens og vask af fælge og hjulkapsler
  • Fjernelse af tjære og rust
  • Vask af motorrum
  • Vinylbehandling

Indvendig pleje

Når en brugt bil skal fremstå som ny og opnå en højere værdi, er det også vigtigt, at bilen modtager professionel indvendig pleje, og det kan vi hos Favrskov Bilpleje være behjælpelige med.

Vi udfører alt inden for indvendig pleje af brugte biler, og sikrer altid et godt og tilfredsstillende resultat. Hos Favrskov Bilpleje benytter vi udelukkende professionelle og ofte miljøvenlige produkter, da vi altid ønsker at udføre klargøring i højeste kvalitet samtidig med, at vi har respekt for miljøet.

Vi tilbyder en lang række forskellige services, der er med til at give brugte biler nyt liv, så de er klar til deres næste ejer. Vi sætter pris på duften af ny bil, flotte sæder og rene klimaanlæg. Derfor hænger den indvendige pleje ofte sammen med ydelser som lugtsanering og rengøring af bilens aircondition eller klimaanlæg.

Når det kommer til indvendig pleje, arbejder vi også med:

  • Vask og pleje af lædersæder
  • Støvsugning
  • Rudepudsning
  • Rensning af sæder

Gennem vores indvendige pleje kan man som bilforhandler give kunderne følelsen af ny bil. Det skyldes den grundige rengøring samt lugtsaneringen, der bliver udført grundigt, og dermed giver et godt resultat.
Fleksibilitet og kvalitet

Vi benytter altid produkter i højeste kvalitet, da vi på den måde sikre os det bedste resultat. Hos Favrskov Bilpleje har vi kunden i centrum – uanset om det er privatkunder eller erhvervskunder.

Vi er fleksible, og vi tilpasser vores services til den enkelte kunde. Vi kan både levere pakkeløsninger, enkelte ydelser og fleksible samarbejdsaftaler, der matcher vores kunders konkrete behov. På den måde kan Favrskov Bilpleje fungere som ekstern samarbejdspartner for bilforhandlere.

Hvis du eller din virksomhed ønsker mere information omkring vores ydelser, kan vi kontaktes på telefon: 22 25 14 97 eller på mail: mail@favrskovbilpleje.com. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi er altid klar på at give et godt og uforpligtende tilbud eller blot få en snak om dit eller din virksomheds behov inden for professionel klargøring af biler.