Udover mange forskellige former for udvendig pleje tilbyder vi hos Favrskov Bilpleje også professionel indvendig pleje til din bil. Vi benytter udelukkende professionelle produkter for at kunne leve op til vores egne skrappe krav om altid at udføre vores opgaver i en høj kvalitet. Vi har respekt for miljøet, hvilket skinner tydeligt igennem i vores daglige gang på værkstedet, og idet at vi gør brug af miljøvenlige produkter. Vi tilbyder alle vores forskellige ydelser til alle typer af køretøjer herunder campingvogne, motorcykler, traktorer, entreprenørmaskiner og naturligvis biler.

Vi kan hente din bil på din privatadresse eller virksomhedsadresse, og du kan altid leje en bil af os i mellemtiden.

Vi tilbyder både pakkeløsninger og enkelte ydelser, som indebærer blandt andet:

  • Rensning af sæder
  • Rengøring af aircondition og klimaanlæg
  • Vask og pleje af lædersæder
  • Støvsugning samt rengøring af overflader og rudepudsning

Hos Favrskov Bilpleje sætter vi en ære i at holde din bil ren og pæn, så du forsat kan have glæde af den. Vi er fleksible, og står derfor til rådighed, når du har tid – også i weekenderne. Vi sørger for, at din bil er ren og indbydende eksempelvis gennem vores reparationer af kosmetiske skader både på indvendig side og udvendig side af din bil.
Læs mere om, hvad vi gør, og se priserne for de enkelte ydelser herunder.

Lugtsanering

Hos Favrskov Bilpleje sætter vi lige så stor pris på duften af ny bil, som du gør. Derfor tilbyder vi lugtsanering, så du igen kan dufte ny bil, når du sætter dig ind i din kabine. Ved hjælp af vores luftrensningsanlæg fjerner vi ikke kun lugten, men nedbryder også organiske emner såsom bakterier, virus, svampe og skimmel. Vi fjerner både lugt fra tobak, nikotin, dyr, fugt, skimmel, svamp, opkast, brændsel og diesel samt andre uønskede luftgener i din bil.
Til denne proces benytter vi OZON, som er et kraftfuldt oxidationsmiddel, der gør gassen til en effektiv lugtrenser og virkningsfuldt desinfektionsmiddel for både lugt og vand.
Prisen for denne behandling er kr. 995,-

Rengøring af aircondition og klimaanlæg

På trods af at det ikke umiddelbart er til at se, har din bils aircondition og klimaanlæg også behov for at blive rengjort. Vi benytter specielle værktøjer til at rengøre luftdyser og kanaler, og sikrer på den måde en helt ren luft i kabinen.
Denne service indebærer fjernelse af bakterier, svampe og andre skadelige mikroorganismer. Derudover fjerner vi i processen både det pollen, fugt og nikotin, der kan have sat sig fast i dit anlæg. Denne behandling har til formål at mindske risikoen for allergiske reaktioner samt at fjerne ubehagelig lugt i bilen.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingsprocessen. Benyt vores kontaktformular eller ring til os på telefon: 22 25 14 97.
Prisen for denne behandling er kr. 995,-

Enkelte ydelser

Rengøring af aircondition og klimaanlæg (komplet kabine) kr. 1.000,-
Lugtsanering i kabinen kr. 1.000,-
Vask og pleje af lædersæder (hel kabine) kr. 1.500,-
Støvsugning af kabine inkl. almindelig rengøring kr. 500,-
Støvsugning af kabine inkl. rens og efterfølgende behandling af plast, samt pudsning af ruder kr. 1.500,-
Den komplette klargøring af kabine som i vores Eksklusiv pakke kr. 2.000
Rensning af 5 sæder (Personbil) kr. 900,-
Efterfølgende sæder kr. 350,-

Hos Favrskov Bilpleje har vi dig og din bil i centrum. Vi bestræber os på at opnå det bedste resultat ved hjælp af vores professionelle og kvalitetsbevidste indgang til alle opgaver, som vi påtager os. Hvis du ønsker nærmere information omkring vores ydelser, eller søger et godt tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Benyt enten kontaktformularen her på siden eller ring til os på telefon: 22 25 14 97.