Når din bil har været et smut forbi vores værksted, er den som oftest helt som ny. Både indvendigt og udvendigt har den fået en kæmpe overhaling. Den dufter godt, og den er fri for ridser, pletter og snavs.

Hos Favrskov Bilpleje synes vi også, at det er en fantastisk følelse at kunne køre rundt i en ren og velduftende bil. Derfor vil vi gerne give dig et par gode råd til, hvordan du også selv kan være med til at vedligeholde din klargjorte bil, så følelsen af ny bil bliver endnu mere vedvarende.

Vi er professionelle, og har derfor både udstyret, produkterne og erfaringen til at give din bil professionel pleje. Det kan derfor være svært selv at pleje bilen, som vi kan hos Favrskov Bilpleje, men med jævnlige hovedrengøringer både indvendigt og udvendigt, kan din klargjorte bil blive vedligeholdt på den bedst mulige måde.

1. Udvendig pleje

Hos Favrskov Bilpleje udfører vi alle former for udvendig pleje af din bil. Hvis du gerne vil vedligeholde din bil lidt ekstra efter et besøg hos os, er det vigtigt, at du prioriterer den udvendige pleje.

Når du rengøre din bil udvendigt, er det vigtigt, at du kommer ind alle de steder, hvor bilvasken ikke kan komme ind. Det er også derfor, at den mest grundige udvendige vask af din bil, er en håndvask fremfor en tur i vaskehallen.

Når du skal give din bil en grundig udvendig håndvask, er det vigtigt, at du har de rette hjælpemidler. Brug din haveslange og få fat i en spand og en børste. Det er vigtigt at undervognen også bliver vedligeholdt, da der ofte sidder meget snavs fra vejene netop der.

2. Indvendig pleje

Når bilens ydre er rengjort, kommer turen til den indvendige del. Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi også indvendig pleje, så din bil er ren og velduftende. Efter en tur på vores værksted, kan du også vedligeholde din klargjorte bil indvendigt, så duften af ny bil varer længere.

Nogle spiser i bilen, mens andre ryger i bilen – og ofte bliver bilen brugt til at fragte kæledyr. Alt dette smitter af på bilens indre, og kan hurtigt få den til at fremstå beskidt igen.

Et godt råd ville naturligvis være ikke at ryge i bilen, eller sørge for at kæledyret ikke opholder sig over alt i bilen. Det kan dog være svært at holde for mange bilejere. Derfor bør man i stedet fokusere på at vedligeholde sin bil indvendigt ved at rengøre den grundigt med jævne mellemrum.

Når din bil er ren indvendigt, vil det også kunne bidrage til et bedre indeklima i din bil, hvilket i høj grad er relevant for dem, der bruger mange timer på vejene.

3. Vælg de rette produkter til din rengøring

Hos Favrskov Bilpleje benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, og har desuden respekt for miljøet, når vi vælger produkter. Vi bruger som udgangspunkt udelukkende vandbaserede og miljøvenlige produkter af høj kvalitet.

Hvis du gerne vil vedligeholde din klargjorte bil, er det vigtigt, at du tænker over, hvilke produkter du bruger. Valg af produkter er særligt relevant til den indvendige pleje, idet dårlige eller for skrappe produkter kan få en negativ virkning på bilens indeklima.

Til indvendig rengøring er din bil anbefaler vi derfor glasrengøringsmiddel, opvaskemiddel og vinylplejemiddel. På den måde opnår du et godt resultat, der kan give følelsen af en nyklargjort bil i længere tid end ellers.

Hvis du i en travl hverdag ikke har tiden til at vedligeholde din bil løbende, kan du sagtens få det gjort hos os. Vi tilbyder pasningsaftaler, der omfatter, at din bil får den pleje, den har brug for med jævne mellemrum. Vi henter og bringer din bil, og sætter en anden bil til rådighed i mellemtiden. Med vores pasningsaftale er du sikret altid at køre rundt i en velplejet, flot og ren bil.