Sommerferien er ved at nærme sig for de fleste, og det danske sommervejr er ofte ikke til at regne med. Derfor vælger mange at sætte sig bag rettet og køre ned gennem de tyske motorveje for at ende i syden, hvor vejret er varmt og øllene er kolde.

Bilturen sydpå kræver dog ofte, at bilens aircondition fungerer optimalt – ellers kan det i hvert fald blive en lang og varm tur, og det kan være svært at holde til.

Et klimaanlæg kan sagtens indeholde en masse skadelige organismer, og kan samtidig fremtvinge allergiske reaktioner, fordi anlæggene kan indeholde pollen. Inden man sætter sig ind i bilen for at køre i mange timer, hvor klimaanlægget skal være tændt konstant, er det altså vigtigt, at man sikrer sig, at klimaanlæg og airconditionanlæg er rengjort, inden man drager sydpå.

Fordelene ved at gå rengjort sit klimaanlæg

Der er mange fordele ved at få rengjort sit klimaanlæg. Man bør holde det rent hele tiden, men det kan især være essentielt før en lang køretur, som for eksempel når man skal sydpå på ferie.

Når I kører på ferie, vil bilens klimaanlæg være tændt uafbrudt. Hvis klimaanlægget er beskidt, vil den ikke kunne blæse ren luft, og det smitter af på bilens indeklima.

Ved at få rengjort klimaanlægget fjernes nemlig:

  • Bakterier
  • Svampe
  • Pollen
  • Fugt
  • Nikotin

Alt dette er med til at sikre et sundt og godt indeklima i bilen, og det er vigtigt, når man skal opholde sig i den i så mange timer.

Derudover kan et beskidt klimaanlæg resultere i ubehagelig lugt i bilen, fordi luften der kommer ud, ikke er ren. Med et rengjort klimaanlæg slipper man altså for ubehagelig lugt, forbedrer indeklimaet og mindsker risikoen for allergiske reaktioner.

Kør på ferie i en ren bil

Når man skal bruge så mange timer i bilen, som en tur sydpå ofte kræver, kan det være en fordel, at den er ren. Det er nemlig også med til at sikre, at bilen har et godt og sundt indeklima, der ikke er sundhedsskadeligt.

Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi alle former for indvendigt pleje. Vi renser dine sæder, støvsuger kabinen grundigt, pudser ruderne og rengør alle bilens overflader.

Vi tilbyder desuden lugtsanering, som sikrer din bil mod ubehagelig lugt. Ved hjælp af lugtsanering fjernes bakterier, skimmel og andre virus, samtidig med, at lugten fra tobak, dyr, fugt og skimmel fjernes. På den måde får din bil et forbedre indeklima, der gør det sundt for dig og din familie at bruge mange timer i den.

Når du kommer hjem igen

Din bil vil ofte være mærket af at have kørt mange kilometer. Både alufælge, forlygter og motorrum vil ofte være beskidt, når bilen har kørt så mange kilometer. Det kan også være, at bilen har fået en bule som konsekvens af lange og tætte køer på motorvejen.

Vi oplever, at man af vores kunder ønsker en klargøring af deres bil, når de kommer hjem fra en kør-selv-ferie. Her er det især vores udvendige pleje, der er attraktivt.

På den måde får din bil nemlig den pleje og rengøring, som den fortjener efter at have kørt mange kilometer, og du får en ren bil med hjem, der igen er klar til hverdagen – præcis som dig selv efter en lang og afslappende ferie.

God sommer fra Favrskov Bilpleje

Hos Favrskov Bilpleje vil vi gerne ønske rigtig god sommer til alle vores kunder – uanset om I skal på kør-selv-ferie eller ikke.

Hvis du ønsker indvendig pleje inden afgang eller blot vil forkæle din vil op til ferien, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi den enkelte ydelse eller pakkeløsning, der passer dig.