Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi forskellige former for pakkeløsninger. Vores pakkeløsninger er med til at give dig et overblik over, hvilket klargørings-arbejde, du får lavet, og gør samtidig, at du kun får de services, som er relevante for netop dig.

Vi er professionelle, og arbejder med klargøring af biler hver eneste dag. Det giver os forudsætningerne for at give din bil den bedste behandling samtidig med, at det gør os egnet til at vurdere, hvilken pakkeløsning eller service, der er nødvendig for netop din bil.

Vi tilbyder pakkeløsninger for både indvendig og udvendig pleje, samtidig med, at du gennem vores luksuspakke, kan give din bil den helt ideelle pleje – både indvendigt og udvendigt. Hos os behøver du dog ikke at vælge vores pakkeløsninger. Vi tilbyder også enkeltstående service og kan samtidig også skræddersy en pakke, så den matcher netop dine behov.

Hos Favrskov Bilpleje er vi nemlig fleksible i forbindelse med alle vores services. Vi finder sammen med dig frem til den bedste løsning for dig, og tilbyder også weekendservice, hvis du har svært ved at finde tiden i en travl hverdag. Vi tilbyder desuden altid at hente og bringe din vil, lige der hvor det passer dig. I mens vi tager os af din bil, kan du leje en af os, så du stadig er godt kørende.

Her i indlægget kan du læse mere om nogle af vores forskellige pakkeløsninger. Du kan se alle vores pakkeløsninger her.

1. Den indvendige pakke

Vores indvendige pakke er til dig, der gerne vil din bil til at fremstå ny og lækker indvendigt. Det kan være, at der er blevet spildt på sæderne eller at snavset i bilens bund har sat sig lidt for godt fast. Hvis du igen ønsker at få følelsen af at køre rundt i en rengjort bil, er den indvendige pakke noget for dig.

Når du køber den indvendige plejepakke hos Favrskov Bilpleje får du nemlig en grundig vask af bilen. Den grundige vask omfatter blandt andet:

  • Grundig støvsugning
  • Aftørring af alle overflader
  • Vinylbehandling af overflader

Derudover renser vi sæderne i din bil, så der ikke længere er pletter eller andet snavs. Dine sæder kommer til at fremstå helt som nye efter en rens hos os. Endeligt omfatter pakkeløsningen med indvendig pleje også en vinduespolering af dine bilruder – både udvendigt og indvendigt.

Efter en omgang indvendig pleje vil du altså få en ren bil tilbage uden pletter, snavs og fedtede fingre på ruderne. Du vil altså både kunne dufte, se og mærke at du har fået en helt rengjort bil, der får den til at føles helt som ny.

Vi har desuden vores indvendig plejepakke +, som udover ovenstående også omfatter håndvoks og en grund vask af både motorrum og dørfalse.

2. Den udvendige pakke

Den udvendige pakke bruges ofte efter en hård vinter eller efter en lang køreferie, hvor bilens yderside er blevet udsat for lidt af hvert. De fleste af os er enige om, at en ren bil er pænere end en beskidt. Det kan derfor være rart igen at få en rengjort bil efter et par uger eller måneder med spor af snavs.

Når du vælger den udvendige plejepakke hos os, får din bil en grundig udvendig vask. Den grundige rengøring omfatter også fælge og motor, så vi sikre os at alle steder på din bil skinner om kap med solen.

Udover den grundige rengøring af bilens ydre får du gennem den udvendige pakke også:

  • Vinylpolering af lister og dæk
  • Vinduespolering
  • Vask og rens af dørfalse

Efter en omgang udvendig pleje ser din bils ydre ud, som det gjorde, da den var ny. Hos Favrskov Bilpleje går vi op i detaljerne, og det er vores fornemste opgave at nå frem til et godt resultat, som vi kan være stolte af.

3. Luksuspakken

Luksuspakken er for dig, der ikke vil nøjes, når det kommer til pleje af din bil. Her får din bil en grundig overhaling – både indvendigt og udvendigt. Når din bil har været gennem vores luksusbehandling, vil den kosmetisk fremstå helt som ny. Her får du både den indvendige pakke og udvendige pakke i en og samme behandling.

Vores luksuspakke omfatter desuden gummibehandling af dæk samt en omfattende og detaljeret rengøring af din bils motorrum. Luksuspakken hos Favrskov Bilpleje er altså relevant for dig, der ønsker at forkæle din bil lidt ekstra.

Luksuspakken kan, ligesom alle de andre typer af pakkeløsninger, være med til at øge din bils værdi. Hvis du ikke skal sælge den lige nu og her, kan vores professionelle bilpleje være med til at give dig følelsen af at køre rundt i en ny, rengjort og velduftende bil.

Hvis du vil vide mere om vores forskellige pakkeløsninger eller ønsker at få skræddersyet en pakke lige til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible, og kan altid finde en tid, der passer netop dig. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, skrive til os på mail@favrskovbilpleje.com eller ringe på tlf: 22 25 14 97